Review Placute Frana ATE

Dupa cum se poate observa in poza , am desfacut  o cutie de placute ATE pentru a putea arunca o privire la ce contine un set de placute frana,cam ce gasim in cutie si nu in ultimul rand cum arata placutele de frana ATE „out of the box” .

Nu este un lucru necunoscut faptul ca Ate este cam cel mai cautat producator de placute de frana aftermarket,avand atat un nume sonor cat si o calitate superioara celorlalti producatori de placute de frana aftermarket.

Click aici pentru : oferta si gama completa de placute de frana ATE BMW

Dupa desfacerea cutiei(cam dificila pentru ca era foarte bine lipita) am observat ca placutele ATE spre deosebire de o mare parte a producatorilor de placute de frana aftermarket au in cutie o fisa tehnica de contraindicatii si o fisa tehnica cu indicatii de montaj.Nu sustin ca este o idee stralucita sa va montati dvs personal placutele ,dar ei s-au gandit si la aceasta varianta si au pus la dispozitie documentatia necesara.

Ca si material de frictiune si prezentare propriuzisa a placutei ,nu se pot trage prea multe concluzii doar privind placutele,de obicei concluziile se trag in functie de cati km s-au parcurs cu placutele respective,de ce regim de uzura a fost in decursul exploatarii acestora,deci ar fi total neprofesionist sa apreciez placutele doar dupa cum arata materialul de frictiune.

La exterior, cutia, dupa cum se poate observa in poze are un finisaj superior si etichete cu inscrisuri clare si in limba engleza.(nu va lasati pacaliti de falsuri unguresti )


Acest articol are scop de informare si tot odata de sprijinire a clientilor cu informatii utile prevenirii falsurilor care se pot gasi in diverse „locuri” la preturi derizorii.

Voi prezenta ulterior un articol ce va avea la baza comparatie intre placutele ATE si cele Remsa  ca sa putem trage concluzii la prima vedere asupra prezentarii produsului si a materialului de frictiune.

Anunțuri

Lasa un comentariu ...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s