Elemente Caroserie Aftermarket BMW

Sunt bune oare elementele de caroserie aftermarket Bmw? De multe ori cand avem un eveniment nefericit , cum ar fi o lovitura care nu este acoperita de RCA sau Casco ,suntem nevoiti sa ne reparam in regie proprie autovehicolul .Astfel dupa o scurta cautare observam ca avem la dispozitie doua variante :

www.Motorsport-Shop.ro Magazin online de piese auto

http://www.Motorsport-Shop.ro -Magazin online de  Piese auto

Varianta 1 :

Sa optam pt elemente de caroserie de origine , care in 90 % din cazuri sunt scumpe si sunt livrabile in minim 5 zile lucratoare ,dar, daca reparam o dauna (fie ea cat de mica ,sau chiar majora) cu piese de origine suntem siguri ca rezultatul va fi unul exceptional ,reparatia fiind insesizabila .

Varianta 2 :

Elemente de caroserie aftermarket. Aceste elemente sunt produse  in proportie de 70% in tari asiatice , in mare parte in Taiwan  , dar mai exista si producatori precum Klokkerholm, Van Wezel ,producatori europeni de elemente de caroserie .

Se spune de multe ori ca aceste elemente nu s-ar potrivi la fel cu originalul sau ca nu sunt de aceeasi calitate. Avand in vedere pretul , care in majoritatea cazurilor este cu 150-200%, mai ieftine decat originalul ,este oarecum normal sa fie mici probleme de adaptare si asezare .De multe ori aceste probleme se intalnesc la elemente de caroserie din tabla ( capota bmw , aripa bmw, prag bmw, panou fata bmw, panou spate bmw)  fiind vorba de diferente milimetrice de aseazare a gaurilor ,care se pot remedia destul de usor.Elementele de caroserie din plastic, cum ar fi bara fata , bara spate, bandouri  si multe altele de multe ori sunt extrem de asemenatoare cu originalul ,singura diferenta facandu-se doar la compozitia materialului ,cele aftermarket fiind mai casante decat cele originale.

Astfel , recomandarea noastra este sa optati pentru varianta care vi se potriveste pe bugetul alocat reparatiei si nu doar sa va bazati pe vorbe „din auzite” pt ca de multe ori sunt sau pot fi eronate din diverse motive.

Anunțuri

Lasa un comentariu ...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s